LOGITECH H800 981-000338

Cena za odloženo plaćanje: 17.084,00  din. Cena za gotovinsko plaćanje: 15.997,00  din. Popust za gotovinu: 1.087,00  din.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine ispod 10.000 dinara isporuka se naplaćuje 310 dinara, a za porudžbine od 5kg i više isporuka se naplaćuje po zvaničnom cenovniku BEX kurirske službe: vidi cenovnik.

Kompatibilnost Jednostavno se povezuje sa vašim računarom, tabletom ili smartphone-om i još jednostavnije bira sa kojim uređajem želite biti povezani.Mikrofon sa redukcijom bukeZahvaljujući mikrofonu sa poništavanjem buke, nećete morati više da se nadvikujete sa zvukovima u pozadini.Jednostavne kontrole i ugrađeni ekvilajzer Kontrole jačine zvuka i gašenja mikrofona nalaze se na samoj slušalici. Ugrađeni ekvilajzer optimizuje zvuk kad pričate, ili slušate muziku. Punjiva baterija za šest sati rada Daje vam mogućnost da pričate duže, bilo da ste za radnim stolom ili u pokretu. Sklopi-i-nosi dizajn Inteligentni dizajn omogućuje vam da sklopite vaš H600 poput naočara, a položaj mikrofona možete podešavati kako vam odgovara.2.4 GHz Wireless i Bluetooth povezivanje Omogućava vam da se udaljite i do 12 metara od prijemnika bez gubitka kvaliteta tona. Ugrađeni Bluetooth predajnik se lako povezuje sa vašim smartphone-om ili tabletom.
Ocena:

Srodni proizvodi