RAZER Nabu Green 2015 Medium/Large RZ15-01520600-R3G1

  • Proizvod iz grupe: Smart watch
  • Šifra artikla: 17243
  • Proizvođač: RAZER
  • Dostupno za poručivanje
Cena za odloženo plaćanje: 12.725,00  din. Cena za gotovinsko plaćanje: 12.195,00  din. Popust za gotovinu: 530,00  din.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine ispod 10.000 dinara isporuka se naplaćuje 310 dinara, a za porudžbine od 5kg i više isporuka se naplaćuje po zvaničnom cenovniku BEX kurirske službe: vidi cenovnik.

Fitnes Prac?enje Brojač koraka, razdaljine, kalorija, aktivnih minuta, spavanje. Svi zabeleženi od strane smartbenda i prikazuju u Nabu aplikaciji. Postavite ciljeve i pobedite ih Napravite ciljeve hodanja, razdaljine, kalorija, spavanja, drugih aktivnosti i pobedite ih. Sa podsetnika i obaveštenja uvek budite spremni. Lepo spavaj Nabu automatski počinje i prestaje praćenje sna od trenutka kada zaspite do buđenja. Nemi alarm vas nežno budi. Saznajte kako ste spavali na pratećoj aplikaciji. Bežični sinhronizacija za laku upotrebu. Remote control Preuzmite kontrolu nad funkcijama mobilnog telefona kao što su reprodukcije muzike ( Android, iOS ) i kamera Snap ( iPhone ) pravo sa vašeg Nabu smartbanda. Samo podesite One-touch dugme specijalnih funkcija u Nabu aplikaciji, i spremni ste.
Ocena:

Srodni proizvodi