PC Far Cry 1&2 Collection

Cena za odloženo plaćanje: 910,00  din. Cena za gotovinsko plaćanje: 799,00  din. Popust za gotovinu u odnosu na cenu za odloženo plaćanje: 111,00  din.

*Isporuka nije besplatna za iznose manje od 10.000 dinara i nije besplatna ukoliko je paket teži od 5kg ukupno. U tom slučaju, usluga isporuke se naplaćuje po zvaničnom cenovniku BEX kurirske službe: vidi cenovnik

Far Cry je jedna od najpopularnijih FPS igara. Igricu je kreirao nemački Crytek Studio, a prvi deo izdao je Ubisoft davne 2004. godine. Ova igra pomerila je značajno mnoge granice u okviru ovog žanra. O tome dovoljno govori da je prodata u preko milion primeraka za samo 4 meseca nakon izdavanja. U prvom delu vi ste u ulozi bivšeg specijalca po imenu Jack Carver, koji je stacioniran na misterioznom arhipelagu u Mikroneziji i nalazi se u potrazi za novinarkom…Četiri godine kasnije izašao je nastavak igrice. Dugo se čekalo ali je svakako vredelo. Igra dozvoljava kretnju po 50km2 terena Afrike, okružene savanama, raznim živuljkama, divljinom. Budite lovac, da ne budite lovina.
Ocena:

Srodni proizvodi