PC Murdered: Soul Suspect

  • Proizvod iz grupe: Igrice
  • Šifra artikla: 30229
  • Proizvođač: NO NAME
  • Dostupno za poručivanje
Cena za odloženo plaćanje: 565,00  din. Cena za gotovinsko plaćanje: 536,00  din. Popust za gotovinu u odnosu na cenu za odloženo plaćanje: 29,00  din.

*Isporuka nije besplatna za iznose manje od 10.000 dinara i nije besplatna ukoliko je paket teži od 5kg ukupno. U tom slučaju, usluga isporuke se naplaćuje po zvaničnom cenovniku BEX kurirske službe: vidi cenovnik

Murdered: Soul Suspect vas stavlja u ulogu detektiva koji je na zadatku da uhvati serijskog ubicu zvanog Bell Killer u Sejlemu, Masačusets. U borbi prsa u prsa sa Bell Killerom, čiji indentitet nije poznat policiji, biva bačen s prozora i ubijen. Tada detektiv Ronan postaje duh i susreće se sa dušom svoje supruge koja je davno umrla. Ona ga obaveštava da njih dvoje neće biti zajedno u večnosti, ukoliko on ne reši problem koji ga vezuje za stvarni život, tj. dok ne sazna ko ga je ubio. U potrazi za ubicom, Ronan pronalazi devojčicu po imenu Džoj, koja može da komunicira sa duhovima. Njih dvoje zajedno moraju da reše Bell Killer slučaj. Naime, Ronan kako bi mu duša počivala u miru, a Džoj kako bi pronašla svoju majku koja je umešana u celu ovu zbrku. Dakle, priča i nije nešto originalna i dosta podseća na film Ghost iz 1990-te.
Ocena:

Srodni proizvodi