Exceed.rs je jedinstvena internet prodavnica koja ima u cilju da omogući svojim potrošačima brzu, kvalitetnu i sigurnu kupovinu vodećih regionalnih i svetskih brendova po najpovoljnijim cenama. Sa preko 25.000 artikala u internet prodavnici, tu smo da vam ponudimo širok asortiman po pristupačnim cenama.

 

Uslovi korišćenja

Poštovani potrošači,

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja Exceed internet sajta pre upotrebe i, kasnije, kupovine. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da se pročitali i u potpunosti razumeli i prihvatili sve uslove korišćenja. Takođe, na ovim stranicama možete pronaći odgovore na eventualne nedoumice i pitanja koja biste mogli imati prilikom kupovine.

Sadržaj, proizvodi i specifikacije

Svi sadržaji, specifikacije, proizvodi i cene proizvoda koji su prikazani na našem sajtu, mogu se promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Uključivanje određenih proizvoda na sajt u određeno vreme ne garantuje da će isti proizvodi biti dostupni u bilo koje vreme. Tim Exceed internet prodavnice se trudi da informacije koje su iskazane na sajtu budu potpune i tačne, ali uprkos našim naporima, iste mogu povremeno biti netačne, nepotpune ili zastarele, budući da nemamo potpunu kontrolu nad kompletnošču i tačnošću informacija (tj.proizvodi koji se nalaze na sajtu mogu biti nedostupni u nekom trenutku, mogu imati drugačije karakteristike od navedenih ili drugačiju cenu od one koja je navedena). Takođe, možemo izvršiti izmene u ceni i dostupnosti bez prethodne najave.

Ukoliko je u nekom trenutku određeni proizvod na akciji i, stoga, ima akcijsku cenu, njegove zalihe su ograničene, i nakon isteka akcije, njegova cena se vraća na redovnu cenu.

Sklapanje računara

Svi računari se sastavljaju isključivo po porudžbini, tj.potrebno je da prilikom poručivanja u napomeni (ukoliko poručujete putem sajta) ili naglasite prodavcu (ukoliko poručujete putem telefona) da je potrebno sastavljanje poručenih komponenti u računar, koje Vam se ne naplaćuje dodatno. Za svaku komponentu dobićete garanciju koja uz nju ide, kao i originalne kutije komponenti.

Ukoliko ne želite da Vam se računar sklapa, već želite da dobijete poručene komponente odvojeno, ne morate to naglašavati, dobićete ih zasebno, neotpakovane, u svojim originalnim ambalažama.

Odricanje od odgovornosti

Dostupnost uređaja prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u maloprodajnom objektu. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može i poželjno je utvrditi ili pozivanjem brojeva telefona: 011/404-5102, 069/407-4492, 011/407-4492 ili proverom kod zaposlenih u našem maloprodajnom objektu.

Cene i plaćanja

Važno! Izražene cene sa popustom za gotovinska plaćanja na našem sajtu važe isključivo za plaćanje gotovinom. Ukoliko plaćanje vršite karticama ili čekovima na rate, u tom slučaju važi maloprodajna cena, na sajtu prikazano kao "Cena za odloženo plaćanje". Ukoliko poručite robu online, a želite da uplatite uplatnicom preko žiro računa umesto pouzećem, roba će biti poslata na vašu adresu nakon što uplata bude evidentirana. Robu koju poručite preko našeg sajta, čuvaćemo na rezervaciji 3 dana. Do tada očekujemo Vašu uplatu. U suprotnom, porudžbinu ćemo stornirati i smatrati da ste od nje odustali.

Zaboravljena lozinka

Ukoliko ste zaboravili lozinku za logovanje na našem sajtu sve što je potrebno je da prvo upišete Vaš username i kliknete na link "Nova lozinka“. Zatim, u prozoru koji Vam se bude otvorio upišete Vašu e-mail adresu koju ste nam prosledili pri registraciji. U kratkom roku će Vam na tu adresu stići Vaša lozinka i moći ćete ponovo da koristite naše usluge.